AKTUELNO

Opštoi haos za crnim stolom!

Tokom emisije "Pitanja novinara" Filip Đukić ustao je da odbrani Stefana Karića koga je Mima Živković nazvala homoseksualcem, a onda je od Živkovićeve dobio iste optužbe.

Foto: TV Pink Printscreen

Ni ti ne umeš devojke da voliš, umeš samo da se istreseš. Takav si bio prema Mariji Ani, nisi je nikad uzeo za ruku, odveo u šetnju, u bioskop. Ti si seksualni objekat - govorila je Mima.
Ne mogu da verujem šta dotična osoba ovde priča. Zamolio bih Mimu da više ne proziva muškarce, ne mogu da verujem da slušate i da svi ćute. Uzela je dečku koji je prvi put u rijalitiju da mu ovo priča, naravno da će da se upeca - govorio je Filip.

Foto: TV Pink Printscreen

Kada dva muškarca brane jedno drugog, to su gejevi. Sa Marijom Anom sam nastupala, svaki nastup joj je upropastio. Dolazio je mrtav pijan, vukao se po podu, gazde lokala su joj govorile da ga više ne dovodi. Marija Ana je videla da gleda konobarem, muškarcem, kukala mi je da misli da je gej - rekla je Živkovićeva.
Rekla je da dva muškarca kada brane jedan drugog, jasno je da su gejevi. A koliko je puta ona branila Mionu. Sama se ukopala - tvrdio je Đukić.

Pogledajte detaljnije u video-prilogu u nastavku teksta.

Autor: S.Š.

#Zadruga

'