AKTUELNO

Haos za crnim stolom!

Jedno od pitanja koje je voditelj Milan Milošević pročitao zadrugarima danas u emisiji "Pitanja gledalaca" bilo je upućeno Dalili Dragojević.

Zašto se trudiš da ubediš Taru da se ne sviđa Mateji? - glasilo je pitanje za Dragojevićku.

Foto: TV Pink Printscreen

To je Mateja sam izjavio, ja ne pokušavam. Jako je ružno ono što je sinoć izjavio. On je imao četiri puta intimni odnos sa njom... Ima ljudi koji ga poznaju spolja, svi kažu da je njegov tip Maja - pričala je Dalila.
Ja ni u jednom trenutku nisam rekao da mi se Tara fizički ne sviđa, rekao sam psihički u nekim momentima - pravdao se Matijević.

Foto: TV Pink Printscreen

Pa ti si to pričao. Samo ne treba da joj daješ lažnu nadu, ona posle svakog njihovog odnosa završi u suzama. Nije mi logično da si stupio u intimni odnos, ti njoj daješ lažnu nadu. Ti se plašiš osude - odbrusila je Dragojevićka.

Foto: TV Pink Printscreen

Kada sam pričala sa Matejom, ne slažem se sa tim da se Tara njemu ne sviđa. Zadrugari svojim komentarima utiču na ovog ograničenog momka, njemu je u glavi samo šta će komentatori da kažu. Meni je rekao da mu u svemu odgovora, samo mu se ne sviđaju histerični ispadi - pričala je Marija Kulić.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako je sve ovo izgledalo, pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Autor: M.P.

#Zadruga 3

'