AKTUELNO

Ajdarpašićev odgovor je šokirao sve.

U iskrene emocije Mine Vrbaški i Mensura Ajdarpašića gotovo niko od zadrugara ne veruje. Povodom ovoga je Zorica Marković tokom emisije "Pitanja novinara" iznela svoje mišljenje i osula paljbu po rijaliti paru.

Mislim da je Mina sada dotakla dno. Mogla je da odabere bilo koga. Zašto baš Mensura? Svi smo videli njegov odnos sa Vladimirom. Ona što uvek zamisli, to i ostvari, i to uvek bude ružno. Mina, dotakla si dno. Oboje ste ispali pokvareni - rekla je Zorica Marković.

Foto: TV Pink Printscreen

Moj odnos sa njim je savršen. Meni je lepo sa njim. Vladimir i ja nikad nismo bili zajedno - rekla je Mina.
Doživećeš isto što i prethodnici. Karma je čudo. Ti, Mensure, imaš kratak fitilj. Ne možeš da kažeš da ti nisi kriv u relaciji Vladimir - Mina. Ovde nema ni "e" od emocija. Gađaće te u sujetu isto kao i Tomovića, grebaćeš na kapiju - rekla je Zorica.

Foto: TV Pink Printscreen

Sa mnom niko ne može da se igra. Ja znam gde sam došao i šta radim. Ja sam rekao da se sa njom ne igram i da se ona ne igra sa mnom. Ukoliko dođe do zasićenja ili bilo čega, njena obaveza je da dođe kod mene i da mi kaže kakva je situacija i ja ću to džentlmenski odraditi. Mina je veći mangup od mnogih ovde - dodao je Mensur.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona je za tebe mangup. Je l' bi je oženio? - upitala je Zorica Mensura.
Sve u svoje vreme. Ja njoj ništa neću ograničavati - odgovorio joj je Mensur.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: D.B.

#Mensur Ajdarpašić

#Mina Vrbaški

#Zorica Marković

'