AKTUELNO

Ovome se niko nije nadao!

Mensur Ajdarpašić posetio je danas Rajski vrt kako bi popričao sa Drvetom mudrosti o aktuelnim temama, a tom prilikom se dotakao rasprave sa Davidom Dragojevićem, za kojeg tvrdi da je flertovao sa njegovom devojkom Minom Vrbaški.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona ga valjda nije gledala, onako kako sam ja to video. Kada je bila ta palačinka u pitanju, smatrao sam da nije trebala da skače kod Davida u krevet, već da je samo odnese. Kada meni nešto smeta, ja to moram da kažem, ali ispada kao da sam ja ljubomoran. Ja sam svestan sebe, ali kažem šta mi smeta, ne zabranim. Ukoliko ja nekoga poštujem, smatram da i ja treba da budem ispoštovan. Verujte mi da su moje procene i intuicija nepogrešiva - tvrdio je Mensur i dodao:
Kada je David u pitanju, on ima potrebu da bude u centru pažnju. On se ljuti na mene, ako se ne pronalazi, zašto se onda ljuti. On mi je bio gotivan. Ja sam rekao ono što sam ja video. Na primer, on prođe pored našeg kreveta, on voli da izazove Mininu pažnju, nazovimo to blagim flertom. Vidim po izrazu lica, načinu ponašanja... Nikada nisma rekao da je zaljubljen u nju, ali da želi da izazove pažnju, to da - rekao je Ajdarpašić.

Foto: TV Pink Printscreen

Pogledajte detaljnije u video-prilogu u nastavku teksta.

Autor: S.Š.

#Zadruga

'