AKTUELNO

Ovome se niko nije nadao!

Voditelj Ognjen Amidžić ušao je u Belu kuću, što znači da zadrugari i ove večeri biraju ko će biti prvi nominovani. Ovonedeljni vođa Miroslava Mima Živković izabrala je za potrčke Milicu Kemez i Boru Santanu.

Dragana Mitar dala je glas Milici, budući da je kako je rekla, sa Santanom provela više vremena, dok je Edis Fetić dao baš njemu.

Foto: TV Pink Printscreen

Što se tiče ove nominacije, ovo mi je prva nominacija koja mi je teško pala. Milica mi je divna devojka, nije da se nešto preterano družimo ovde, ali mislim da je dobar čovek, prelepa je. Mislim da je iskrena. Što se tiče Bore, on i ja smo dosta toga prošli u prošloj "Zadruzi", družili smo se, voleli smo se, pa se nismo voleli. Ove sezone smo dobri, ali on je meni zaista drag i ne mogu njega da pošaljem u izolaciju, tako da ću poslati Milicu - izjavila je Maja Marinković.
Dobro veče svim gledaocima, Bora je pevao na rođenju mog sina, on sve tako simpatično govori, posle 15 minuta kao da ništa nije bilo. Ja sam hiljadu puta rekla da je on šoumen i da smo zbog toga pozvani ovde. Ja sam prema Milici pristrasna, kad god bude grešila, ja ću biti pristrasna, jako sam joj privržena, mnogo mi je draga! Ne provodimo dosta vremena zajedno, kad je pogledam u oči, znam šta hoće da mi kaže. I jedno, i drugo su mi mnogo dragi, ali prema Milici osećam neku veliku želju da je zaštitim - rekla je Miljana Kulić i glas dala Bori.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O. B.

#Zadruga

'