AKTUELNO

Ovome se niko nije nadao!

Glumac i voditelj Dragan Marinković Maca pristigao je na velelepno imanje kako bi sa zadrugarima odigrao igru. Naime, on je poslao Marka Đedovića do šanka da napiše ime jedne osobe, o kojoj će morati da kaže sve što mu je na duši.

Foto: TV Pink Printscreen

Osoba koja je meni jako draga od početka, ali može da se upetlja sama u sopstvena g*vna - rekao je Đedović, a zadrugari pogodili da je reč o Ivani Šopić.
Nije dobro, ta osoba mora da bude ona o kojoj misliš sve najgore, prezir i gađenje - objasnio je Maca.

Zorica Marković sledeća je pričala o osobi čije je ime napisala na ceduljici.

Laže, opasno, opasno maže, uvija. Misli da je pametan, a nije. Mislim da ne misli ni sebi dobro, a ni drugima. Perfidna osoba, od svega najgore i najtužnije i najodvratnije je uraditi tako nešto i imati osmeh na licu. Svi se mi osramotimo, alo ovo je sramota nad sramotama. Ajde da je neka riba, a ono krš. Kupa se, ali retko. Osoba ima buljave oči, dlakave noge, a kada uđem u sobu, oseća se na prčetinu - rekla je Zorica.

Zadrugari su nakon Zoričinog obrazloženja podelili mišljenja, a imena takimara koje su navodili bili su: Edo Fetić, Dragana Mitar, Mina Vrbaški, Mensur Ajdarpašić, Ivana Krunić i Ivana Šopić. Bane Čolak je napravio haos za crnim stolom kada je čuo da uz opis Markovićeve zadrugari navode ime njegove devojke.

Moliću sve one koji su naveli ime moje devojke, da mi se ne obraćaju do kraja rijalitija. Ne smatram da se Ivana uklapa u ovaj opis. Mislim da su Dragana i Edo - objasnio je Čolak.

Foto: TV Pink Printscreen

Pogledajte detaljnije u video-prilogu u nastavku teksta. 

Autor: S.Š.

#Zadruga

'