AKTUELNO

Ovome se niko nije nadao!

Voditelj Milan Milošević pristigao je na velelepno imanje ovog petka povodom emisije "Nominacije", kako bismo saznali koga su gledaoci, ali i zadrugari poželeli da vide van rijalitija. 

Lepi Mića je svojim izlaganjem i nominacijom privukao je veliku pažnju.

Foto: TV Pink Printscreen

Janjuš kaže često kaže neke negativne stvari o meni, ali ima pravo. Što se tiče Ane, ona je neko koga ovde gledam kao moje dete. Mi smo prošle godine pet meseci bili svaki dan zajedno, a onda se desila njena ljubav sa Davidom, ja nisam bio protiv te veze, ali jesam protiv načina na koji se ušlo u tu vezu. Imali smo žučne rasprave, u kojima nikada nije uvredila niti mene, niti moju porodicu. Kada je ušla ovde, pozdravili smo se, znam da ona mene mnogo voli i ja nju, ali ta jaz ostao između nas. Neću je nikada uvrediti i normalno je da ne mogu Anu da pošaljem u izolaciju. Čuo sam da sam pozdravljen od Janjuševe žene, danas me je uvredio - rekao je Lepi Mića.
Ja sam tebe uvredio? - pitao je Januš.
Rekao si da sam podao, jer pričam iza leđa! Ja sam Tomoviću rekao sve imam u lice, nisam pričao po ćoškovima - objasnio je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Dalila Dragojević osetila je potrebu da se umeša i odbranu Janjuševića.

Ti si sa Janjušem bio odličan prijatelj napolju, ne razumem zbog čega ova nominacija. Izvini, razmišljala sam na glas. Pričam šta može da dotakne normalnog čoveka. Mislim da bi manje pogodila Anu tvoja nominacija, nego Janjuša. Ti svaki put na nominacijama pokažeš da tvoja prijateljstva ovde nisu iskrena - rekla je Dalila.
Ne možete vi meni da određujete ko mi je bolje prijatelj. Nisam ja rekao da mi Janjuš nije prijatelj, ali između dvoje prijatelja, izabrao sam Anu, to sam ja - objasnio je Lepi Mića.

Pogledajte detaljnije u video-prilogu u nastavku teksta.

Autor: S.Š.

#Miroslav Pržulj – Lepi Mića

'