AKTUELNO

Orilo se u studiju!

Turbulentna energija koja se osećala tokom ,,Igre istine" koju su igrali Ivana Šopić i Marko Janjušević Janjuš eskalirala je njegovom žestokom reackijom na pitanje koje je izvazvalo veliku polemiku i za crnim stolom.

Naime, Šopićeva je tvrdila da joj je Janjuš rekao da mu je brak sa suprugom Enom u krizi, kao i da je konstantno bila zavođena od strane njega, a kada je trebalo da objasni kada se to desilo, njen odgovor razbesneo je Janjuševića.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako si ti bila zavođena i kada sam ti rekao da mi je loš brak? - pročitao je pitanje Janjuš.
Nije me bukvalno zavodio, nije mi kupovao ruže, ali smo zajedno ušli u to prijateljstvo, prijalo nam je društvo. Zavođena, pa, raznim sitnicama i stuacijama. Imala sam njegovu pažnju i kao žensko, i kao prijatelj. A za brak mi je rekao kada smo bili u hotelu - odgovorila je Ivana, a potom je Marko počeo da besni zbog njenog odgovora.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti si toliko bezobrazna! Mogu da se zakunem u Krunu da više neću progovoriti nijednu reč, dok sam ovde, sad sam se zakleo! Dođem ovde, kao neka zaj*bancija, ova devojka nije normalna! Ono veče je iznela sve nebuloze, ona kao sutradan dolazi u radio i priča tu neke stvari. To su takve budalaštine! Da meni neko pravi scene ovde, ja nikome ne pravim ovde scene! Nikoga ne kanalim - odbrusio je Janjuš.
Naravno da njega boli, on je sada bio iskren, ali ja da neke stvari ćutim, kao što je on ćutao, kada je trebao da ćuti, ja sam toliko u kanalu. Video je da može da prođe da sam ja ta koja može da prođe koja je njega zavodila. Ja prihvatam svoju grešku - uzvratila je Šopićeva.
Zaljubila se! - urlao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O. B.

#Zadruga

'