AKTUELNO

Orilo se za crnim stolom!

Voditelj Milan Milošević pročitao je naredno pitanje u emisiji za Jovanu Tomić Matoru i Lepog Miću, a bilo je o pristrasnosti prema Ivani Šopić.

Zašto vi možete da budete pristrasni prema Šopićevoj, a Saška i Đedović ne mogu prema Jeleni? - glasilo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Zato što sam ja Šopićevoj sve najgore kažem zato što smo se posvađali 100 puta, a gospodin, samo klima glavom - govorio je Mića.

Saška Karan odmah se pobunila, govoreći da Lepi Mića ima dvostruke aršine, ali je on ponavljao svoj stav koji je već izneo. U tom trenutku Bora Santana podržao je Sašku, te je Ivana izgovorila niz uvreda.

Foto: TV Pink Printscreen

Služiš se najnižim forama, Bora je ljubomoran i što se družim sa Matorom, sa tobom se neću nikada družiti! Glupavo, bradato stvorenje, dlakava majmunčina! - vikala je Šopićeva.
Slažem se za to pitanje, to je rečeno kada sam ja ušla u sukob sa Markom, on je rekao da smo pristrasni. Ja sam prva osoba koja je govorila da znam da budem pristrasna. Ne mislim da je zaljubljena, ali počinje da liči kao na druženje sa Anom Korać, Ivane i Janjuša. I te kako izdvajaš i postavila sam pitanje da li je svestan toga, on je rekao da nikada ne bi to ponovio - tvrdila je Matora, a onda je Marko Janjušević Janjuš sve to negirao.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O. B.

#Zadruga

'