AKTUELNO

Ovo ju je zabolelo.

Zadrugarka Tara Simov ne može da se smiri zbog svađe koju je imala sa Matejom Matijevićem, a zbog toga je morala da se požali zadrugarkama u rehabu i ispriča im šta je zapravo problem u njiovom odnosu.

Ona je otvorila dušu, pa priznala da ju je Mateja ostavio u trenucima kada joj je bilo najteže i to na dan kada je preminuo njen drug zbog koga i danas zaplače kad ga se seti.

Foto: TV Pink Printscreen

On zahteva da se ja promenim, a, kako sam ja mogla da tebe prihvatim sa tvojim manama?! Priča o drugim zadrugarkama, ja na slavi sedim sama! Još mi kaže da promenim krevet kad sam izlazila odatle! Svaki put kad se posvađamo prva ja prilazim dok on ne poklekne da porazgovara sa mnom!

Milica Kemez je pomno pratila šta je Tara izjavljivala, pa donela zaključak koji nimalo nije bilo lako da ga Simova prihvati.

On je prva tri meseca čekao da li će ući nešto bolje, a pošto se to nije desilo, shvatio je da ti si najbolja osoba za njega - rekla je Milica.

Foto: TV Pink Printscreen

On se smeje sa celom kućom dok se ja raspadam! Ja od juče ne mogu da se sastavim! Od juče ne pričamo uopšte, a juče je godinu dana otkad je bila Duletova sahrana, sve mi se skuplja! Zna da slavim samo srpsku Novu godinu! - rekla je Tara.

Detaljno pogledajte u nastavku.

Autor: K.R.

#Zadruga

'