AKTUELNO

Ovo ju je zabolelo.

U toku večeri, u emisiji ,,Pretres nedelje sa Milanom" došlo je do žestokog okršaja između Miljane Kulić i Lazara Čolića Zole, a on je skupio hrabrosti da prizna da više ne planira budućnost sa njom te da će staviti tačku na njihovu vezu.

Iako su se mnogi pitali zbog čega je Zola svih ovih meseci trpeo nasilje, ovoga puta i Miljana je odlučila da ispriča svoju stranu priče i prizna zbog čega je nastala netrpeljivost u njihovom odnosu.

Foto: TvPink Printscreen

Istina je da nigde nije išao bez mene! Ja sam se plašila da ga neki narkoman ne zaustavi u 2-3 ujutru! Niš je veliki grad, on je tu nov! Ja ga mnogo volim i više ne znam šta pričam! Ja mesec i po dana gutam neke stvari i ne pričam ništa, pravim se da je sve u redu! Nesrećna sam, nije on kriv, ja sam kriva, zato što sam jela! Još mi kaže da ide da spava kod Baneta i Bore, a ja se psihički osećam loše! Nezadovoljna sam što sam se ugojila, nezadovoljna sam što ja treba da gutam i da ćutim! - rekla je Miljana.
Ja ne vidim budućnost sa njom posle ovog njenog ponašanja od večeras, mi smo se dogovorili da se raziđemo! Ti si meni sve živo opsovala, ti imaš mišljenje da sam sa tobom zbog novca! - rekao je Zola.

Foto: TvPink Printscreen

Ja osećam da nešto nije u redu! Sve se brzo izdešavalo, porodila sam se, znate šta je bilo u prethodnom rijaltiiju! Za mene je sve ovo neshvatljivo! - nastavila je Miljana.
Mene duša boli kroz šta smo sve prošli zajedno, ali jednostavno ovo je kraj! Ja ću krenuti svojim putem, razmišljao sam o tome! - rekao je Zola.

Foto: TvPink Printscreen

Detaljno o ovoj brutalnoj raspravi, pogledajte u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Lazar Čolić Zola

#Miljana Kulić

'