AKTUELNO

Ovome se niko nije nadao!

Drvo mudrosti pozvalo je zadrugara Stefana Karića u Rajski vrt kako bi razgovarali o njegovom turbulentnom odnosu u bivšom devojkom Ivom Grgurić, ali i ostalim dešavanjima u rijalitiju čiji je akter.

Foto: TV Pink Printscreen

Iskreno, moj odnos sa Ivom je periodičan, malo se svađamo, malo smo okej. Juče smo se posvađali jer sam je nazvao cicijom, možda nisam trebao. Primetio sam da ju je povredilo, morao sam da je trgnem. Očekujem od Ive da postane bolja, ali to je nemoguće. Sama je rekla da nije bila to što jeste, sada je to što jeste, ne bih voleo nikoga da menja. Ostaćemo drugari, ako je to uopšte moguće.
Da li Iva ima šanse kod tebe? - pitalo je Drvo.
Vrlo male šanse, 'ajde da kažem da ima, ali jako male. Nema mnogo razlike između Ive pre i sada. Mislim da mi se ona pre sviđala više, ali sam bio u zabludi. Ova sada je drčnija i prostija u nekim situacija, ali to je Iva. Mislim da ona gaji emocije prema Filipu, ali joj se nije dopalo to što je uradio sa Natašom, pa se ponovo prebacila kod mene, ali 'ajde.

Foto: TV Pink Printscreen

Zadrugar je potom prokomentarisao i ponašanje Filipa Đukića, ali i da li Miona Jovanović ima šanse da mu bude devojka.

Ne sviđa mi se Filipovo ponašanje kada je pijan, mislim da smo u nekim godinama kada ne bismo trebali da dozvoljavamo sebi neke stvari, čini mi se 101% postoje emocije među Filipa i Ive, ali u redu je ako je tako. Voleo bih da Iva nađe nekog, Filip je dobar dečko kada se zaljubi. Miona je premlada devojka, ne toliko zrela za taj odnos, nisam u raspoloženju da mi treba devojka. Nije mi nijedna zadrmala srce da bih bio sa nekim. Mlada je i ponekad razmažena, to mi se ne sviđa - tvrdio je Karić.

Pogledajte detaljnije u video-prilogu u nastavku teksta.

Autor: S.Š.

'