AKTUELNO

Ovome se niko nije nadao!

Na velelepno imanje u Šimanovicima pristigao je voditelj i novinar Milan Milošević povodom emisije "Pretres nedelje", a na samom početku osvrnuli su na temu koja je obeležila proteklu nedelju - diskvalifikaciju Dalile i Dejana Dragojevića.

Marko Đedović tokom dana izneo je šokantne detalje iz rijalitija, da mu je Dalila pisala po nozi da ima emocije prema Stefanu Kariću, što je šokiralo mnoge.

Foto: TV Pink Printscreen

Dalila je predstavljala naše prijateljstvo mnogo bolje, nego što je zaista bilo. Ona se zaljubila u Stefana Karića, ma šta god ona rekla, to je istina. Ja sam sve vreme ćutao, jer sam mislio da smo prijatelji. Ipak, ona je žena udata, nisam želeo da ugrožavam bilo čiji brak. Sve je to krenulo mnogo pre nego što je bilo ko primetio, primetio sam ja prvi, očima sam joj nagoveštavao, pa je meni odlučila da ispriča. Rekla mi je da je primetila povratnu informaciju od Stefana, ali ja nisam bio svedok toga. Ona je previše lako prelazila preko situacija kada je Stefan u pitanju, kada je rekao Dejanu: "Hoćeš li da ti j*bem ženu?" Nas dvoje smo to koristili kasnije kao šale u našim nekim situacijama, govorili smo da je obećao. Nas dvoje smo često šaptali o Stefanu, često smo kroz poglede i pesme razmenjivali mišljenja. Na primer, ako se pogledaju, šifra je pesma "Pogledaj me jednom nežno" i slično. Govorila mi je u toaletu, kada sklonimo bubuce: "Pogledao me je. Prošao je pored mene" i slične stvari. Kada su se dešavale stvari između Stefana i Dejana, pale su teške reči, ona je vrlo lako prelazila preko toga. Na primer, kada bi Stefan promenio stav, ona je to shvatala kao povratnu informaciju - objašnjavao je Đedović.
Šta ti je pisala na nozi? - pitao je voditelj.

Foto: TV Pink Printscreen

Dosta puta mi je pisala. Pitao sam je zašto je transparentno tražila duks, ona je rekla da to nema nikakve veze, kada sam je pitao za Dejana, nacrtala mi je polni organ na nozi. Kada sam je pitao kakav je duks, napisala mi je: "Miriše!". Kada sam je pitao da li je netrpeljivost ili dopadljivost prema Stefanu, rekla mi je da je dopadljivost u pitanju. Kada se dešavalo sve za stolom sa Dejanom, mnogo sam se nervirao jer sam znao šta je meni pričala. Odnos Dejana i Dalile mogu da objasnim samo paranormalnim stvarima. Dalila je programirala Dejana po svojim potrebama - rekao je Marko.

Na pitanje zbog čega je Dejan pritao na igru da ne bude ljubomoran i stane uz svoju ženu, Đedović je izneo svoje mišljenje.

Ne možeš ti ležati krevet do kreveta sa nekim, ako mu ispričaš neku bolnu situaciju, to ne pričaš osobi do koje ti nije znao. Dejanu nije ispričala sve te detalje, ali Stefanu jeste. Videli smo na kraju da nisu mogli da izdrže na kraju, ono njihovo razmenjivanje nežnosti nije upalilo. - rekao je novinar.

Đedović se osvrnuo i na Dalilinu svađu sa Miljanom Kulić, zbog koje su Dragojevići napustili rijaliti.

Gledao sam situaciju sa Miljanom i nisam mogao da verujem, ali videlo se da je pucala psihički. Pitao sam je da li je moguće da žena koja ima toliko godine, koja je u braku, plače jer su se medi skočile noge - objašnjavao je novinar.

Pogledajte detaljnije u video-prilogu u nastavku teksta.

Autor: S.Š.

#Marko Đedović

'