AKTUELNO

Poverila se Koraćevoj o svemu!

Nakon što se malo smirila, Jovana Tomić Matora odlučila je da legne i odmori, posle šoka kad je saznala da je njena partnerka Sanja Stanković raskinula sa njom.

Naime, Ana Korać tvrdila je da je to prenela nova zadrugarka Sofija Simić, zbog čega je Jovana doživela napad plača.

Foto: TV Pink Printscreen

Koraćeva je nakon nekog vremena, prišla Jovani, koja je plakala u krevetu, te je sve vreme pokušavala da je uteši. Matora nije mogla tek tako lako da se pomiri sa činjenicom, a Ana ju je ubeđivala da ne treba da veruje osobi koju ni ne poznaje.

Kad izađete pričaćete, posle svega, ako ona bude spremna i da vidite da li ćete da nastavite dalje, a to ne znači da te je ostavila - izjavila je Ana.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ti potpisujem, ali da... veruj mi. Dok sam ja bila tu, neke stvari nije radila i onda iz toga postoji mogućnost. Ja njen Instagram nikad nisam otvarala, ti ne veruješ ko njoj sve piše, verovatno potreba za s*ksom, sama je, usamljena je. Ja sam tebi rekla, da je bila ljuta, ona bi tako i rekla, a porukom je jasno stavila do znanja. Ana, njena majka je počela da me voli, ali ja znam nju, zna da ću da plačem, da se nerviram, da ću hteti da izađem odavde, zato je ona rekla da će me podržati dok ne izađem. - govorila je Matora Ani šaputajući joj.
Meni bi nešto rekla - dodala je Koraćeva.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O. B.

#Zadruga

'