AKTUELNO

Poverila joj se.

Jovana Tomić Matora zajedno sa svojom devojkom Sanjom Stanković nekada je bila u sjajnim odnosima sa Anom Korać. Međutim, njihovo prijateljstvo je zahladnelo nakon što je Koraćeva uplovila u vezu sa Davidom Dragojevićem.

Foto: TV Pink Printscreen

Novinar u studiju večeras je želeo da čuje od Jovane Tomić Matore kako ona komentariše vezu Ane i Davida, a tom prilikom Matora je istakla i da se plaši kako će David reagovati na njeno izlaganje i stavove.

Foto: TV Pink Printscreen

Sinoć sam pričala sa Anom, ali se malo plašim jer vidim kako David reaguje. Vidim da Ana slepo veruje Davidu, da je zaljubljena, ali ona jednostavno ne želi neke stvari da vidi. Pravda i brani nešto što ne može! Znala sam da joj je David privlačan i lep, ali ne mogu da shvatim te neke stvari. Iskreno, ja sam zbunjena. David je jako kontradiktoran - govorila je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

Mislim da David želi da opravda sebe i ispegla stvari sa Aleksandrom. Ili ju je voleo ili je imao korist od toga. Ti si Ana govorila da je David najgori. Ja sam se od Ane udaljila. Aleksandra je za mene najgora osoba koja postoji, ali za ovo ima pravo da ti zamera Davide! Ana je meni rekla na početku da joj se sviđa David, ali da nikada ništa ne bi uradila - dodala je Jovana.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: S. K.

#Ana Korać

#David Dragojević

#Jovana Tomić Matora

'