AKTUELNO

Smeta mu što niko nije podržao njihovu vezu.

I Marija Kulić je želela da prokomentariše odnos između Ivane Krunić i Baneta Čolaka na večerašnjem "Pretresu nedelje sa Milanom Miloševićem", kao i to što su oni shvatili da Ivanini najbliži ne podržavaju njenu vezu sa Čolakom. Kulićka je optužila Ivanu da pravi "fejk priču", kako bi što duže opstala u rijalitiju, a onda je Čolak branio svoju vezu.

Foto: TV Pink Printscreen

Apsolutno je jasno da se Ivanina porodica ne slaže sa tim da bude sa Banetom. Jednostavno ljudi smatraju da to nije momak za njenu ćerku, ni u kom smislu. To isto i Ivana zna, ona je sa Banetom samo da bi imala priču i da bi ostala što duže. I ona koristi Baneta. Ta ljubakanja, prenemaženja, ljubljenaja, to je toliko fejk. Njihova veza je fejk, stvorena iz koristi sa Ivanine strane da bi opstala. Od njihove veze, kada budu izašli, nema ništa, a vrlo brzo i ovde dolazi kraj. Karijera -

Foto: TV Pink Printscreen

Marija, ti si drugačije pričala, sad menjaš ploču. Ti si žena puna zla, nikome ne želiš sreću. Što se tiče klipova, zaparalo mi je uši što se stalno pominjala karijera. Ovde živimo realan život, nismo došli da držimo koncerte. Želim da ovo čuju i njeni roditelji, zasmetalo mi je to. Ove čestitke, nije mi bilo jasno, tu su i njene drugarice, koleginice. Niko nije podržao to što je srećna. To mi je i te kako zasmetalo. Osećam se kao da imam podršku samo moje mame. Smatram da je moja misija da dokažem neke stvari i da ovo vredi. Da mi smeta, smeta mi. Na ženu izgrađenu, od 30 godina, sa hitovima iza sebe, smatram da ne mogu da utiču roditelji - istakao je Bane.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako je sve ovo izgledalo, pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.

#Bane Čolak

#Ivana Krunić

#Marija Kulić

'