AKTUELNO

Smeta mu njihov odnos?

Najverniji gledaoci "Zadruge 3" večeras ponovo dobijaju svojih pet minuta, kada učesnicima najgledanijeg rijaliti programa na ovim prostorima mogu da postave pitanja o svim onim situacijama koje su obeležile protekle dane u Beloj kući.

Foto: TV Pink Printscreen

Zašto imaš potrebu da se ubaciš kada Vladimir priča, prilaziš mu i smeškaš se, kažeš mu da znaš da te voli. Ženo, ti si ili opasno zaljubljena u njega ili si bolesno opsednuta njime - glasilo je pitanje za Dalilu Dragojević.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja imam reakciju na svakoga. Vladimra najbolje poznajem. Vladimir i ja smo se svađali, ali on kada komentariše, on traži podršku očima. Kada primeti da ja podržavam ono što on priča, on nastavlja, kada vidi da to negodujem, on menja priču. Ja smatram da on mene gleda kao prijatelja - rekla je Dalila, a onda je Dejan dao svoj sud i priznao da li mu smeta odnos njegove supruge i Vladimira Tomovića.
S obzirom da Dalila njega najviše tumači. To što su oni dobri od pre i što ona poznaje njega, ja to razumem. Nema ja tu šta da pravdam. Mi smo u okej odnosima. U nekim situacijama ja njega više podržavam nego Dalila - dodao je Dejan Dragojević.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja nju smatram prijateljem. Nikakve emocije i nikakve simpatije ne postoje. Ja sam pristrasan kada je ona u pitanju, u 9% konflikata, ja sam na njenoj strani - prokomentarisao je Vladimir Tomović.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: D.B.

#Dalila Dragojević

#Vladimir Tomović

'