AKTUELNO

Haos zbog Grgurićeve i Karića.

Voditelj Milan Milošević najavio je i naredni snimak, a na njemu je prikazan razgovor Miljana Kulić, Lazara Čolića Zole i Stefana Karića o Ivi Grgurić. Miljana je rekla da Iva verovatno glumi emocije prema njemu, dok je Stefan istakao da Grgurićeva izvlači sve najgore iz njega.

Karić je otkrio je on njoj pozajmio novac, a onda je Miljana istakla da ljudi vole Ivu jer vole glupu facu i žrtvu.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni i Stefanu bi danas bilo dva meseca. Mi smo zakopali ratne sekire, razrešili smo naše probleme. Neću ovo da komentarišem, Miljana misli da sam ja folirala, ja sam samo rekla šta sam osećala. Mi ćemo biti drugovi, opušteniji smo, možda se i smuvamo, najbitnije je da smo srećni, a sad smo srećni - rekla je Iva.

Foto: TV Pink Printscreen

Moje mišljenje bilo je ili da je mnogo zaljubljena ili da glumi, ali sam je posmatrala i videla sam šta izvlači iz njega. Htela sam da je pitam da me nauči kako da glumim, da patetišem. Pre sam mislila da je mnogo zaljubljena, ali sam shvatila da je to gluma, da njoj uopšte nije stalo. Stigli su joj pokloni od bivšeg dečka, videla sam kako se obradovala. Ni Stefan nije bio zaljubljen, bilo mu je zanimljivo, ali daleko od toga da je i ona bila zaljubljena - navela je Miljana.
Ovu priču smo završili. Iva je rekla da su te emocije bile obostrane, ona je samo potvrdila ono što sam ja rekao. Rekla je da joj je bilo mnogo lakše kad je iznela to da je samo mislila da ima emocije. Rekao sam joj da je otvoren put ako bi ušao neki muškarac koji bi se njoj svideo - rekao je Karić.
Ovo su stvari o kojima sam ja pričao za stolom, a drugi po ćoškovima, ne mislim samo na Miljanu, ima dosta njih. Ovde stavljam tačku, Iva ja ti se izvinjavam za sve krupne reči, ti si ispala gospođetina ozbiljan, bila si iskrena i sva s*anja si priznala - naveo je Marko Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovde se pojedinci uključuju ne bi li šta rekli, stalno se ponavlja to je Mićino maslo - naveo je Mića
Ti si Ivu huškao da bude sa Stefanom. Ona nikad nije bila zaljubljena u Stefana. Ti si prosjak u rijalitiju - vikala je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Šta reče mangulice Miljo? Ova svinjska glava, njoj smeta majka koja ju je rodila. Šta pričaš, svinjo? Kad popiješ sedam piva tada si dobra, stoko debela - urlao je Mića.
Nemoj svoje frustracije da lečiš na meni jer Iva i Stefan nisu zajedno, skloni se od mene izlapela d*tino. Ti više nisi autoritet, niko te ne ostavlja ni za vođu. Nebitan si, idi kući, idi po banjama - odbrusila je Kulićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije o svemu pogledajte u nastavku.

Autor: R. L.

#Zadruga

'