AKTUELNO

Opšta frka zbog Grgurićeve.

Naredno pitanje je postavila Dragana Mitar, i to Marku Đedoviću, a ono je glasilo: "Da li možeš da mi kažeš zašto si skočio u pabu i imao konflikt sa Natašom?".

Foto: TV Pink Printscreen

Bio sam gladan i umoran, video sam da je Jelenina posteljina bačena na stranu, Ivina takođe. Rekli su mi da je Nataša to uradila, ja sam stao u Ivinu zaštitu, skočio sam na Natašu, pukao sam jer to nije ličilo ni na šta - rekao je Đedović, a onda postavio pitanje Maji Marinković
Majo, je l' si ostala pri stavu koji si imala kad si ušla o Ivi, da je k*rva i ološ? - pitao je Đedović Maju.

Foto: TV Pink Printscreen

Što se tiče situacije vezane za Sukija i za Šarića, stojim pri svom mišljenju, ne menjam taj stav, ispala je loša u celoj toj priči. Ja ne kažem da sam ja svetica, ali postoje neke granice i kodeksi, meni je ta priča katastrofa. Ali to ne znači da ja moram da budem sa njom u konfliktu i da neću stati u njenu odbranu kad je u pravu, uvek ću da komentarišem onako kako mislim. Ružno je da gledam da devojku napadaju i kad mislim da nije kriva. I da je kriva, što to nisu rekli kad je bila sa Stefanom? - istakla je Marinkovićeva.
I ti si je napadala! - vikao je Stefan Karić.

Foto: TV Pink Printscreen

Mene pristrasnost ne interesuje, ja niti nekog preterano volim, niti nekog mrzim, jedino mi je bliska Marijana, a ne interesuje me šta ćete da mislite. Ivo, mislim da nisi kriva u ovoj situaciji sa Filipom, jer i da si kriva trebalo je tad da ti kažu, a ne da sačekaju da raskineš sa Stefanom - rekla je Maja.
U utorak ga je mazila, ja sam htela da je zaštitim - vikala je Ivana Šopić.
Da li i dalje misliš da sam prostitutka i ološ - upitala je Iva Maju.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam rekla da je izašao porno film, Milan je došao posle i to demantovao. Ona nije loša prema meni, nisam ni ja prema njoj, nije ni sebična. Uopšte me ne interesuje šta će čopor da kaže - navela je Marinkovićeva.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Autor: R.L.

#Zadruga

'