AKTUELNO

Žestoka rasprava za crnim stolom.

Zadrugarke Iva Grgurić i Ivana Šopić ušle su u žestoki sukob ove noći kada je voditelj Milan Milošević u emisiji ,,Izbor potrčka i pretres nedelje" načeo temu o ovonedeljnom budžetu.

Jovana Tomić-Matora napolju prokomentarisala je podelu budžeta,a onda je prepričala situaciju koja se dogodila u pabu u toku dana.

Foto: TV Pink Printscreen

Ivana se ogrešila kada je Mlađa u pitanju. Ne moraš da provodiš sa nekim toliko vremena, da bi mu dala veliki budžet. Mnogi komentarišu odnos sa Vladimirom, nama je sinoć u pabu rekla da je Rade bolji čovek od Vladimira. Mnogo je teška reč za nekoga da kaže je loš čovek - prepričala je Matora.
Rekla sam da je Rade isti takav napolju, tvrdoglav, a da Vladimir ovde igra rijaliti i da ne znam da li mogu da mu verujem, jer mu je rijaliti bitan. Ako može neka kaže ko je bio prisutan - rekla je Ivana.
Nije ona rekla da je on loš, nego da sam ja bolji čovek - rekao je Rade.
Ti si rekla da je Rade bolji za tebe od Vladimira - prokomentarisao je Stefan Karić.

Foto: TV Pink Printscreen

Rade Lazić, Stefan Karić i Lepi Mića objasnili su šta je Ivana Šopić tačno rekla o Vladimiru u pabu, jer su bili prisutni.

Ako je neko mislio da ću među 40 f*kara biti dobar čovek, grdno ste se prevarili. Matra, da bismo objasnili, sto puta sam rekao o Ivani da je loš čovek - objasnio je Vladimir.
Sada me je Rade podsetio, rekla si da više ceniš Radeta, od Vladimira - rekla je Matora.
Ni u jednom trenutku niko nije rekao da je neko loš čovek, pričalo se o Radetu i Vladimiru, jer je njihov odnos katastrofalan.

Detaljnije pogledajte u video-prilogu u nastavku teksta. 

Autor: S.Š.

#Jovana Tomić Matora

#Lepi Mića

#Vladimir Tomović

'