AKTUELNO

Zbrka za crnim stolom!

Sledeći video-prilog koji je pušten u emisiji "Gledanje snimaka", koju vodi voditelj Milan Milošević, izazvao je veliku pažnju zadrugara. Zadrugari su imali priliku da vide strastvene poljupce između Ivane Krunić i Vladimira Tomovića, a Mina Vrbaški nije mogla da veruje svojim očima, pa je jedva suzdržala suze.

Foto: TV Pink Printscreen

Tu postoji strast, ali nismo kompatibilni za vezu - rekla je Ivana na samom početku.

Foto: TV Pink Printscreen

Pričali su da je ona tradicionalna devojka, po ovom snimnku, ovde ništa od tradicije. Mogu da zamislim šta je radila sa Banetom, ako je ovako transparentno radila. Ovo je dno dna - prokomentarisao je Dejan Dragojević.
Biću kratka, ja sam se uzbudila. VIdela sam slobodnu devojku, slobodnog mladića, oni nisu prešli granicu - rekla je Ceca Kitić.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovo je strast, dosta muškaraca bi odreagovalo ovako, ne mora da znači da mu se ona sviđa. Imao sam ovakvih situacija - priznao je Lazar Čolić Zola.
Osudila sam Tomovića kada se igrao sa Mionom i Minom, zato što su one klinke. Ivana i te kako Tomovića privlači, videli smo na početku klipa, prvo ga hvata za prepone, verovatno je tražila bežični mikrofon. Da je hteo, "j" bi je samo tako. Ovo je najvatreniji klip, izgledaju kao filmski glumci - istakla je Miljana Kulić, dok se Mina držala za glavu, pa počela da plače, a onda odbila da komentariše.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako je sve ovo izgledalo, pogledajte u video-prilozima u nastavku ovog teksta.

Autor: M.P.

#Ivana Krunić

#Mina Vrbaški

#Vladimir Tomović

'