AKTUELNO

Ipak se priče ne poklapaju?

U emisiji ,,Pretres nedelje" voditelj Milan Milošević pokrenuo je temu oko odnosa između Miljane Kulić i Lazara Čolića Zole. Naime, zadrugari su se pobunili, pa je Dalila Dragojević ustala kako bi prokomentarisala njihov intiman čin.

Foto: TV Pink Printscreen

Prvi put čujem da jednoj devojci kao što je Miljana odgovara da bude u kombinaciji, a ne u vezi. Ovo je na neki način osuđujuće, ali se svakome u životu desilo da se zakune u nešto i prekrši. A smatram da je Miljani bolje da se pokajala za to i da je povukla na neki način. Zato i hoću da te pitam nešto. Koja je razlika što ne možeš da budeš ovde i napolju sa njim u vezi? - upitala je Dalila.
Kada sam se zaklela mislila sam na rijaliti i da neću biti u vezi u rijalitiju - pravdala se Miljana, a onda je Dragojevićka dodala.

Foto: TV Pink Printscreen

A ovo osuđivanje kao da ima Miljana s*ks, a nije u vezi, pa i ti si Majo imala poljubac sa Vladimirom, a nisi sa njim u vezi. Kako ti nju možeš da osudiš sada? - odbrusila je Dalila Maji Marinković, na šta se ona pravdala da ona nikada nije bila u vezi sa Tomovićem.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni je Miljana rekla da nikakav kontakt neće imati sa njim, da je ovo poslednji rijaliti, da hoće da skupi novac da ima za nju i dete, da nikada neće biti sa Zolom više! Ovo je klasičan paravan do veze - otkrio je Bojan Đukić.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O. B.

#Zadruga

'