AKTUELNO

Priče im se ne poklapaju.

Bane Čolak tokom prošle noći, kada je spavao u zatvoru, zavlačio je ruku ispod odeće Dorotee Jovanović koja je zajedno sa njim bila u ovom delu "Zadruge 2". Iza rešetaka Bane je završio nakon haosa koji je napravio nakon žurke kada Zerina Hećo nije želela da razgovara sa njim, dok je Dorotea imala žestoku svađu sa Minom Vrbaški.

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

Kada se vratila iz zatvora, Dorotea je ispričala Bori Santani šta je Bane radio tokom noći u zatvoru, a kasnije je ovaj zadrugar zajedno sa Čolakom otišao u sobu za rehabilitaciju kako bi Mikiju Bane ispričao svoju stranu priče.

Foto: TV Pink Printscreen

Posle nekoliko minuta sa Mikijem Đuričićem i Borom Santanom o svemu je pričala Dorotea Jovanović, a njih dvojica nisu mogli da veruju šta ona priča, s obzirom na to da su Čolaka ponovo uhatili u laži, jer im je ispričao skorz drugačiju priču o ovoj situaciji.

Da li ti je ovaj (Bane) stvarno zavukao ruku i uhvatio te za s*su? - pitao je Miki Doroteu, nakon čega je ona počela da priča o situaciji od noćas iz zatvora.
Imala je jedna posteljina i jedan jastuk i on je mene pitao da legnemo - započela je Dorotea.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne, ne, ne! On je rekao da si ga ti pitala, da nemaš posteljinu, da dođeš u krevet. Ko ovde laže? On nije normalan - prekinuo ju je Miki.
Ne, ne! Ima kamera! On je lud! Života mi. Ja se budim, njegova ruka na mom stomaku ispod tunike. Ja ne znam kako je on... to nije kratka majica. Znaš koliko to moraš digneš. Prvo mi je palo na pamet da ga nabodem pesnicom i ja ustanem i posvađam se sa njim. Ja mu kažem kako znam da mesečarim i on meni kaže kako ja ovo mesečarim. Ja njemu kažem: "Marš gore" i legnem da spavam - pričala je Jovanovićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Promenite Banetu psihijatra, on je sve luđi i luđi - nastavio je Miki.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: S. K.

#Bane Čolak

#Dorotea Jovanović

'