AKTUELNO

Kivne su na Crnogorca jer su dobile najmanji budžet.

Voditelj Milan Milošević je ove noći ušao u Belu kuću kako bi sa zadrugarima porazgovarao o najaktuelnijim dešavanjima koja potresaju velelepno imanje u Šimanovcima.

Današnja raspodela budžeta u Beloj kući je izazvala veliku tenziju među zadrugarima. Jedna od zadrugarki koju je podela budžeta žestoko iznervirala je Mijana Kulić, koja nije krila da je ogorčena na Vladimira Tomovića.

Foto: TV Pink Printscreen

Miljana je najpre uputila izvinjenje Janjušu zbog uvreda koje mu je uputila.

Ja sam sa Janjušem te večeri odmah razgovarala. Kad je on meni rekao da p*šim k*rac, ja sam mu rekla: "Neka ti p*ši ona koja ti dolazi za dva dana", mislila sam na ženu, nisam na ćerku, jer dete ne može samo da dođe ovde. Ja monstrum nisam, ja to nikada ne bih izgovorila. Ispalo je da tako mislim - započela je Miljana izlaganje, a onda se osvrnula na raspodelu budžeta.
Tomović je nula. On je rekao da će da da Dalili i Dejanu najveći budžet, a nije. Moja loša procena je što sam mu verovala, a gospodina Janjuševića potcenila - rekla je Miljana.
U mom malom mozgu odzvanjaju neke reči koje je ona meni uputila. Kada bih ja rekao ono što mislim o Miljani, njoj se to sigurno ne bi svidelo - pričao je Tomović.

Foto: TV Pink Printscreen

Neće dobiti rat kad on želi. Ja se sada povlačim - rekla je Miljana i sela.
Miljana Kulić ovde povraća i pljuje po ljudima, a ti (Marija) ideš za njom i peglaš. Posle tri polivanja i dva pljuvanja, ti dozvoljavaš da ona nastavi rijaliti i smeškaš se. Ja nisam rekao za tvoje dete da je izrod, nego ti - pričao je Tomović.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: D. B.

#Zadruga

'