AKTUELNO

Ogorčena je na Crnogorca zbog provokacija!

Stanari Bele kuće su večeras odgovarali na pitanja novinara, a prvo od njih bilo je upućeno Aleksandri Subotić koja je tokom jučerašnjeg dana imala žestoku svađu sa Vladimirom Tomovićem koji je vređao njenu porodicu, a potom fizički nasrnuo na nju zbog toga što je ona branila svog dečka Davida Dragojevića.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Svi smo svesni situacije koja se dogodila i niko od nas ne podržava nasilje. Pošto je Vladimir izbačen, sa kim ćeš sada ući u sukob? - glasilo je prvo pitanje za Aleksandru.

Foto: TvPink Printscreen

Aleksandra je vidno potresena zbog situacije u kojoj se našla, pa je prokomentarisala šta misli o diskvalifikovanom zadrugaru.

Ja sam još malo potresena od svega. Juče me je povredilo što je 20 ljudi ustalo da kliče ime nasilnika. Da li sam se ja njemu popela na glavu, a nisam, ja ovde imam pravo da ga provociram. Ja njega nisam udarila, ja sam ga zgazila. Ja sam mahnula rukom kada je on Davida krenuo da gađa flašama. On je dirao nešto moje najsvetije. Ja nisam krenula na čoveka koji ima dva metra i 100 kilograma da ga svesno udarim, to je sigurno. Uvek će neko naći opravdanje za nasilnika - rekla je Subotićeva, a onda dodala:

Foto: TvPink Printscreen

Niko od njih nije primetio kada je on mene ovde gurkao danima, kada je vređao moju porodicu, a svi su videli ovo. Živim ovde sa surovim ljudima koji podržavaju to - rekla je Aleksandra.

Pročitajte još: Stanija ZA SVE OKRIVILA ALEKSANDRU, pa priznala da OČEKUJE Vladu da se vrati u Zadrugu, Mina i Moskva joj poručile: TREBA DA POKAŽEŠ KO SI TI ZAPRAVO! (VIDEO)

Šta je još Aleksandra rekla pogledajte u narednom video-snimku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Aleksandra Subotić

'