AKTUELNO

Ovo su od nje i očekivali.

Stanari velelepnog imanja u Šimanovcima su izloženi oštrim i intrigantnim pitanjima sedme sile. Jednog od njih je zanimalo da mu Dejan kaže kako se oseća povodom toga što je njegova majka Biljana Dragojević demantovala sve ono što je on rekao o njoj u "Zadruzi".

Foto: TvPink Printscreen

Nakon postavljenog pitanja, Dalila i Dejan su ustali da odgovore i istakli da se nisu previše potresli jer ona želi samo da se provlači kroz novine.

Ne znam, toj temi nikada nema kraja. Ona će da obrće priče 100 godina. To mora da se reši u četiri oka. Što se tiče ostalih informacija, meni je preneo otac da nije htela da dođe. Sve je nas ona klela. Ne mogu sada odavde da vam dokažem, ali i ne želim da to radim - pričao je Dejan.

Foto: TvPink Printscreen

Ja mogu da kažem da sam ja bila u jednom drugom rijalitiju i znam da je Dejanov otac Goran to preneo. Nikada nisam dobila izvinjenje, nikada nije htela da se demantuje. Čim kažete da je rekla da nije, rešena je da se prepucava preko novina sa nama. Imamo mi naše teme ovde, ne zanima me to sada stvarno - rekla je Dalila.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

I. Radulović

#Dejan Dragojević

'