AKTUELNO

Od nje su ovo svi očekivali.

U toku večeri definitivan kraj veze doživeli su Jovica Putniković i Miljana Arsić, što je zateklo sve ukućane. Mina Vrbaški bila je uzrok tome, a sve zbog priznanja da je sa njim imala intimne odnose.

Iako je među njima bio dogovor da to prikriju zbog njene porodice i njegove sadašnje devojke, Mina ga je na ovaj način izigrala i sve priznala Miljani.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Novinar Darko Tanasijević je zamoliio Vrbaški da objasni zašto je na takav način postupila.

Kao što znate, imala sam sukob i sa njim i sa njom. Bilo mi je žao da gledam Miljanu kad vidim šta joj radi. Smatram da, ako sam u mogućnosti da nekom otvorim oči, to ću i da uradim. Previše sam sebi dopustila da uđem u ozbiljniju igru i smatram da sam nekog koga volim  napolju povredila i mnogo mi je žao zbog toga i izvinjavam se na tome. Znam da me čeka i znam da je sve okej sad napolju. Što se tiče njih, meni je drago što je Miljana završila sa njim, nisam želela da je ponizim, samo sam htela da joj pokažem ko je Jovica - rekla je Mina.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Zahvalna sam Mini što mi je pomogla, Joca i ja smo večeras završili svaku priču. Kao što svi ovde znaju, postoji mnogo načina da se bude iskren. Mogao je da mi kaže neke stvari koje je trebalo da znam. S obzirom na to da sam ja njemu istinski poverovala da je iskren prema meni. Doveo me u neprijatnu situaciju - dodala je Miljana.

Jovica je otkrio zbog čega je ovo sakrio od Miljane i samim tim razotkrio kakve su bile Minine namere.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Mina je pokušala da sakrije, nije želela da se sazna. Ja sam to pokušao da prikrijem, a onda je ona otišla i rekla Miljani. Krivo mi je što smo Miljana i ja raskinuli, najteže mi je zbog toga - pravdao se Joca.

Kako je ovo izgledalo, pogledajte u nastavku.

Šta nas još očekuje, pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Jovica Putniković

#Miljana Arsić

#Mina Vrbaški

'