AKTUELNO

Bacio sve karte na sto!

Lepi Mića tokom igre istine rekao je kako smatra da Milica Kemez gaji emocije prema Filipu Đukiću, zbog čega je od ovog zadrugara želeo da čuje i da li se i on zaljubio u ovu cimerku. Sa Mićinim stavom složilo se još nekoliko ukućana.

Foto: TvPink Printscreen

Ne mogu da kažem da sam zaljubljen. Mislim i da se ona nije zaljubila. Ja sam je smarao tamo u izolaciji da se poljubimo, nije htela. Rekla mi je da ima nekoga napolju. Ne želim da je opterećujem. Osećam da je normalna devojka. I dalje mi nije jasno kako ja... Baš zbog toga ne želim da radim ništa. Nisam zaljubljen. Ne mogu da kažem da sam se zaljubio za pet, šest dana. Ja sa njom ne mogu da se ponašam kao sa devojkama na Farmi. Ne znam šta ima napolju - rekao je Filip.

PROČITAJTE: VEROVALA SAM MILJANI I SVAĐALA SE ZBOG NJE SA DRUGIMA... Marija Kulić oplela po ćerki, pa ismejala Gavrića: On mi je KAO DRUGARICA! (VIDEO)

Foto: TV Pink Printscreen

Milica Kemez nije imala komentar povodom cele situacije, a u video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S. Kuvekalović

#Rijaliti Zadruga

'