AKTUELNO

Ovo ga je zabolelo.

Pre nego što je ovonedeljni vođa Nemanja Tošić izabrao potrčke i omiljnu osobu, potegla se tema nedostatka cigareta koja je danas bila povod za svađu.

Neko je u putu digao boks cigareta, ja sam moje podelio ostalima - rekao je Marko koji je bio zadužen za kupovinu cigara.
Poznato je da većina nema cigarete i svi se grebu od mene. zato mislim da sam ja prvi koji treba da dobije svoje cigarete. Niko od tih grebatora se nije ponudio da me ponudi. ja bez cigara više neću dozvoliti da bude

Foto: TvPink Printscreen

Voditelja Milana Miloševića je zanimalo ko u kući prodaje cigarete i tako zarađuje.

Ja imam cigarete na prodaju, jer imam svoja četiri pakovanja koja mi je nemanja dao. Ja od cigara zarađujem za farbanje i ostale potrebe - rekla je Aleksandra.

Foto: TvPink Printscreen

Sandra ne puši, već kupuje cigarete koje prodaje. ja sam kupovao za sebe, a oni su kupovali za celu grupu. Ona prodaje ovde, to svi znaju. Prišao sam mikiju i dao mu celu paklu. Ja dajem svima, ali nisam došao da budem čudotvorac, treba prvo za sebe da se pobrinem. Grupno neću da kupujem jer se uvek desi problem - kazao je Nemanja i dodao da nema nikakvu korist os Aleksandrine prodaje.
Meni je problem da svi koji se grebu su zgrabili svoje, a niko se nije setio da meni da. To me je zabolelo. Nisu oni krivi, ja sam budala - rekao je Miki.

Foto: TvPink Printscreen

Situacija za stolom je prerasla u svađu kada je Marija Kulić optužila Nemanju da je ukrao cigare posle današnje kupovine, dok su pojedini ukućani optužili novog zadrugara Saleta Trua.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

PROČITAJTE JOŠ: OD NJIHOVIH URLIKA TRESE SE BELA KUĆA: Rebeka u KLINČU s Marijanom, RAZDVAJALO IH OBEZBEĐENJE! (VIDEO)

Autor: J. R.

#Zadruga 2

'