AKTUELNO

Nije joj dala da dođe do reči!

Nakon emisije ,,Pitanja novinara" Zlata Đurković prišla je Staniji Dobrojević kako bi raspravile tvrdnje koje su iznešene za crnim stolom. Naime, Stanija je tvrdila da je Zlata gajila emocije prema Vladimiru Tomoviću, kao i to da je ona kriva za njegovu disfalifikaciju, što su potvrdili i još nekolicina zadrugara.

Foto: TvPink Printscreen

Ne vidim poentu tvoje. Ja te pitam kako te nije sramota? U pšta hoćeš da ti se zakunem? U decu? Pa što laže! Ja nisam reč progovorila o njemu. On je bre derište jedno, zašto da gledam u njega. Četvoro dece čuvam kući! Sram te bilo! Ja ti iskreno želim u životu, za sve što nemaš u životu! Ako tako budeš pričala sa ljduima. Ti sebe pereš zato što više nisi sa njim! - urlalala je Zlata.

Foto: TvPink Printscreen

Od početka Zadruge. Tvoje gledanje. Ovako si gledala u njega, gledala ga i Banetova Zerina, ali su to druge sitaucije. Zlato, ja govorim istinu! Non-stop si pokušavala da komuniciraš. Nisi bila za našu vezu, koliko puta si njemu za mene, meni za njega. Gledala si u njega kao tele u šarena vrata. Niis ti puno starija od njega. On je takav, a ja kao devojka sam i te kako videla, ne tebe, već mnoge. Suzana i Zorica nisu, ti jesi! Pa kako perem sebe, ja ovime mogu samo još više sebe da ukanalim. Znamo sve! Neka bude da sam ja glupa i luda, ti dobro znaš šta su istine. Što te boli istina? Govorim i tebe to boli! - raskrinakala ju je Stanija.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je ovo izgledalo, pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

O. B.

#Zadruga 2

'