AKTUELNO

Nije joj dao da dođe do reči!

Emisija ,,Pitanja novinara" večeras je otkrila mnoge tajne zadrugara, koje su hteli mudro da sakriju. Sledeće pitanje od strane sedme sile bilo je za Davida Dragojevića. Naime, njegova bivša devojka Olivera otkrila je, kako je novinar ispričao, da je ona plaćala Davidu letovanja, ali i da je od nje pozajmio novac kako bi otvorio radnju brze hrane.

Foto: TvPink Printscreen

Što se tiče para za giros, nisam tražio od nje, ali pošto je ona bezobrazna, ja ću sada reći. Želeo sam da dam auto pod zalog, ja sam od njenih roditelja tražio, a ne od nje. Ja sam pričao Ani, ja sam tada radio u kladionici, igrao sam fudbal. Nešto su oni tražili, nešto sam ja dao. Ja tada nisam bio sa njom kad sam tražio pare. Najveća greška mi je što sam ušao u vezu sa Aleksandrom, ja nikada nijednu svoju bivšu nisam blatio, ali sada ću kada neko nagazi na mene, uzvratiti. Sve je bila laž, ona sve to ne sme da prizna, jednostavno, sve to zbog tih ljudi koji nju podržavaju. Ne interesuje me šta kaže narod, samo kažem onako kako je bilo - odgovorio je David.

Foto: TvPink Printscreen

Ja mislim da i Olja laže, mislim da su se sve njegove devojke i verenice usprotivile protiv njega. Videla sam da je ta devojka lajkovala moj povratak i ona se čula sa nekom ženom koja je meni bliska i ispričala da je David imao problem sa kockom, sa ruletom i da je tražio novac od njene majke za otvaranje girosa. Rekla sam to na ulasku, jako mi je drago što je to devojka potvrdila. Sledeća je Ana i nju će da gazi i pljuje kad završe. Kako te nije sramota da kažeš da daju novac za kamatu? Ona te ne ponižava, jednom budi muško i priznaj da tražiš novac od žena sa kojima si se zabavljao. Sram te bilo, klošaru! Verujem da je David imao problema sa zelenašima, nisu sigurno njeni roditelji ti koji daju nešto za kamatu - ubacila se Aleksandra Subotić.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

O. B.

#Zadruga 2

'