AKTUELNO

Pinkova zvezda istakla da će promeniti profesiju.

Tokom prethodne večeri održana je "Zadrugovizija 3" kojom su oduševljeni svi zadrugari, a ove noći su dobili priliku da javno komentarišu nastupe svojih cimera i odaberu onaj koji je po njihovom mišljenju najbolji.

Nadežda Biljić je bila pomalo razočarana jer smatra da među zadrugarima vlada sujeta i da je većina njih želela da se nađe na mestu pobednika i da želi pevačku karijeru, a mnogi od njih ne poseduju harizmu što je bitan faktor na muzičkom platnu.

Foto: TvPink Printscreen

Ja se više neću baviti svojim poslom, baviću se prodajom cigara i novina na trafici, zato što danas svako može da bude pevač i da uzme mikrofon. Svi ste želeli pobedu, svi hoćete da se bavite pevanjem, da imate scenu i mikrofon. E pa, da biste se bavili pevanjem i imali mikrofon, morate da imate harizmu, a pola vas je nema. Ja sam samo iskrena, nisam sujetna - pričala je Nadežda.

Zbog njenog komentara prozvanom se osetila Sanja Stanković, ali joj je Pinkova zvezda rekla da nema razloga za brigu i da nije mislila na nju.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: UPLOVILI U MIRNU LUKU: Posle svih problema, nesporazuma i suza, Rebeka i Petrući ponovo zajedno! (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Nadežda Biljić

'