AKTUELNO

Pinkova zvezda posavetovala blogerku šta da učini da spasi vezu.

Luna Đogani je u u rijalitiju "Zadruga" uplovila u ljubavnu romansu sa oženjenim muškarcem Slobom Radanoviićem. Zbog prisustva njegove još uvek zakonite supruge Kristine Kockar u Beloj kući, njih dvoje često ulaze u rasprave, a njihova današnja svađa je dovela blogerku do nervnog sloma.

Foto: Printscreen Youtube

Naime, pevač joj je iz besa rekao da želi da raskine sa njom zbog čega je ona zapala u još veću krizu, pa je u dvorištu sa svojim cimerima podelila bol koju oseća zbog svega što se dešava.

Nije srećan, folira se. Sedi tu bre, ko mikrofon. On nije više moj dečko. Ona će svaki dan da povraća, pada, a on da se traumira. OVo se ni napolju neće završiti. Mama zašto si me pustila da dođem ovde - grcala je Luna u suzama.

Foto: Printscreen Youtube

Nadežda Biljić je kao neko ko Slobu poznaje i u privatnom  životu porazgovarala sa blogerkom i pokušala je da je uteši i posavetuje šta joj je najbolje činiti.

Ti treba da se držiš van cele priče. Znam da ti je teško, ali drži se dalje. Kad se njih dvoje svađaju. Ti ćeš uvek izvući deblji kraj, a i njemu ću sad reći neke stvari. Ja sam ćutala, ali sledeći put kada povisi ton na tebe, ja ću mu udariti šamar. On treba da priča sa njom.

Foto: Printscreen Youtube

Biljićeva smatra da Đoganijeva treba da se udalji od Slobe i da više vremena treba da provodi sa cimerima, što isto i on treba da uradi ukoliko misle da njihova veza uspe.

Znaš da ćete se pomiriti, vi se volite. To što je on rekao nema od toga ništa. Ovde je problem što dve žene vole jednog čoveka. On voli jednu, a prema drugoj oseća grižu savest i to je osnovni problem. Njega grize savest prema Kiji i zato ćuti i neće da odgovori, zato što je kriv. On je kriv, nisi ti tu kriva ništa. Ti si slobodna devojka, imaš pravo da radiš šta hoćeš. Njihov brak nije funkcionisao ni pre tebe, tako da ne treba da osećaš giržu savest.

Pročitajte još: NIJE JOJ DOBRO! KIJA NE MOŽE DA DOĐE SEBI ZBOG LJUBAVNE BOLI: Sloba dotrčao da joj pomogne, a evo šta je Luna radila za to vreme! (VIDEO)

D. B.

#Luna Đogani

#Nadežda Biljić

#Rijaliti Zadruga

#Zadruga - RTV Pink

'