AKTUELNO

Kulićeva pevušila dok je on pričao i ignorisala ga.

Tokom prethodne večeri stručni i novinarski žiri, ali i milionski auditorijum birali su pobednike "Zadrugovizije 3", a ove nve noći zadrugari imaju tu priliku da prokomentarišu čiji nastup je po njihovom mišljenju najbolji i ko je uložio najviše truda u svoj performans.

Kada je došao red na Branislava Radonića Brendona, on se osvrnuo na svoj nastup sa Miljanom Kulić za koji smatra da je potpuni promašaj, a potom dao svoje mišljenje o najboljem nastupu.

Foto: TvPink Printscreen

Ovo je bio moj fijasko, najgori nastup u mojoj karijeri. Ja imam specifičan muzički ukus koji se spustio na neki niži nivo. Ona pesma koju su Miljana i Marija nasilno izabrale, meni ta pesma nije legla i celokupna pesma. Mene je sramota bilo na sceni, želeo sam da propadnem kroz tu scenu. To je bila moja noćna mora, nikad me nije bilo tako sramota. Daleko im lepa kuća i Miljani i Mariji, nadam se da su ravnodušne što se tiče mene - pričao je Brendon dok je Miljana sve vreme pevušila.

Foto: TvPink Printscreen

Izdvojio bih Lunu, Davida i Petrućija. To je nastup koji se meni dopao i scenski i pevački - ispričao je Brendon i istakao da mu se pored njih dopao i nastup Alekse Savića, Marka Miljkovića i Lazara Čolića Zole.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: NE MOŽE DA GA IZBACI IZ GLAVE: Luna bezvoljno pričala o Marku, pa donela KONAČNU ODLUKU kada je njihova veza u pitanju (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Zadruga 2

'