AKTUELNO

Objasnila je da ju je on progonio jer ga je ona ignorisala.

Stanari Bele kuće ove večeri odgovaraju na škakljiva pitanja predstavnika sedme sile. Naredno pitanje novinari su postavili Ani Korać, a njih je zanimalo kada je to Filip Mijatov progonio ovu zadrugarku, budući da su u jednom peridou bili veoma bliski.

Foto: TvPink Printscreen/Printscreen Instagram

Ti si izjavila da je on tebe proganjao? Zašto ga ti nisi prijavila policiji i u kom periodu je on tebe proganjao. Ako je on tebe proganjao, zašto si mu dozvolila da te ljubi u grudi - glasilo je pitanje novinara za Anu.
Posle "Zadruge 1" ja se njemu nisam javljala jer sam videla da je on svašta nešto rekao o meni. Od tada je sve krenulo. To je bilo kada sam ja bila u bolnici, tada mi je bio pravi prijatelj. To je sve kada smo mi bili u dobrim odnosima, to je bilo pre "Zadruge 1". Posle "Zadruge 1" nismo imali dobar kontakt. Posle "Zadruge 1" je on bio na mestima gde sam bila ja. Njega je pogodilo jer se ja njemu nisam javila nakon "Zadruge 1" zbog svih izjava koje je rekao o meni. Za sve što je rekao o meni i što mi je naškodio i meni i mojoj porodici. Čekaću ga na sudu - rekla je Koraćeva.

Foto: TvPink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Ana Korać

'