AKTUELNO

Nije joj se svidelo njeno ponašanje!

Novinari će večeras, kao i svakog petka, postavljati pitanja učesnicima najpopularnijeg i najgledanijeg rijaliti programa u istoriji Balkana - "Zadruga 2".

Foto: TvPink Printscreen

Urednika portala Pink.rs i novinara Darka Tanasijevića je zanimalo mišljenje Aleksandre Subotić o ponašanju Maje Marinković u odnosu sa Markom Miljkovićem i da li je to podseća na Anu Korać i Davida Dragojevića.

Ja nisam primetila da njemu Maja daje povratnu informaciju. Ja sam videla šta radi Marko i kao Majina draga osoba, posavetovala sam je da ne treba da se upušta u tu priču. Preventivno. Stanija mi je ispričala da se Maja njoj poverila da joj prija to što radi. Maja mi jeste draga, ali ne bi imala podršku, mislim da je to grozomorno i jako ružno. Ako Luna kaže da voli Marka i Marko kaže da voli Lunu, tu je svaka treća osoba suvišna - rekla je Aleksandra.

Foto: TvPink Printscreen

Maja je želela da da svoj komentar.

Ja nisam ta treća osoba, on je taj koji je više puta gledao u mene. Nisam ja koketirala sa njim, ja se jesam nasmejala. On je bio taj koji je bio sa mnom, a ja ne bih bila opet sa Markom, niti želim da budem to treće lice. Što se Stanije tiče, ja joj se jesam poverila, ali je ona to protumačila na pogrešan način. Marka nisam htela da ocinkarim, ali to sve govori o njemu - pravdala se Maja.
Meni to ne prija, ja sam se samo nasmejala na sve to, nikakav signal ja njemu nisam dala - dodala je Marinkovićeva.

Foto: TvPink Printscreen

Karađorđe Subotić je izjavio da je sve to maslo Stanije Dobrojević.

Pročitajte još: ZAPEVALA BIVŠOJ DRUGARICI I DEČKU? Posle gledanja Anastasijinog i Slobinog spota, Luna se osamila! (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

M.P.

#Zadruga 2

'