AKTUELNO

Nije joj se svidelo Minino ponašanje.

Ukućani najgledanijeg rijaliti programa "Zadruga 2" ove noći odgovaraju na pitanja gledalaca, koji su proteklih dana na zvaničnoj Fejsbuk stranici - RTV Pink, pitali zadrugare sve ono što ih zanima.

Foto: RTV Pink

Jedno od pitanja bilo je za Minu Vrbaški, a ono se odnosilo na druženje sa Aleksandrom Subotić za koju je govorila da ju je gledala kao sestru, posle čega je u Rajskom vrtu izjavila da ne želi da bude nečije kučence.

Foto: RTV Pink

Mina je tokom noći istakla da još uvek ne može da se pomiri da je njena majka u vezi sa ocem svoje cimerke, kao i da postoji mogućnost da je Ivana Vrbaški u drugom stanju sa Karađorđem Subotićem.

Ja stvarno ne želim da se osećam kao kuče, odnosno kao neki višak. Poslednjih par dana sam se totalno povukla, dok se ne smiri ta situacija, dok ne budem dobila poziv i videla šta i kako. Mene je na neki način razorila ta informacija, ali imamo i ostalih problema. Tako da želim da čujem mamu - rekla je Mina.

Foto: RTV Pink

Naše druženje su razorili naši odnosi i to je to. Meni se milion Mininih postupaka nije svidelo. Udaljila sam se od nje. Ne pljujem je, volim je, ali je izbegavam - dodala je Aleksandra.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: S. K.

#Rijaliti Zadruga

'