AKTUELNO

Žestoko zaratili.

Posle suđenja između Ljube Pantović, Stanije Dobrojević i Aleksandre Subotić došlo je do velike svađe između Mikija Đuričića i Stanije Dobrojević. Ovom zadrugaru zasmetalo je što ga je Stanija provocirala tokom suđenja.

Foto: TV Pink Printscreen

Miki je prvo otišao do sobe za rehabilitaciju zajedno sa Suzanom Perović, a zatim se vratio u Belu kuću gde je počeo da urla na Staniju.

Vidim šta radiš! J*bem ti dedu! Zašto si imala potrebu da govoriš da sam indijanac. Moje mišljenje je da mrziš Ljubu i da zato voliš Aleksandru. To je moje mišljenje! - govorio je Miki, a zatim je dodao: Ološ jedan, j*bao je Mića da je j*bao! Prevarant! Druži se ona sa Karađorđem, sa k*rcom se mojim druži!

Foto: TV Pink Printscreen

Ljuba je mene nazivala k*rvom, a ne ja nju! Prespavaš pola rijalitija, pa onda dođeš da me gaziš. Čak da nisam dobra sa Aleksandrom, imala bih isto mišljenje. David je prevario, majka joj u rijalitiju i slika se gola... To je moje mišljenje! - govorila je Stanija.

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

Nakon ove situacije Miki je izašao u dvorište gde je o ovoj temi polemisao sa Ljubom Pantović i Suzanom Perović. U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: S. K.

#Miroslav Miki Đuričić

#Stanija Dobrojević

#Zadruga 2

'