AKTUELNO

Nekadašnji partneri noćas su žestoko zaratili.

Nekadašnji ljubavnici iz prve sezone rijaliti programa "Zadruga", Miki Đuričić i Nadežda Biljić tokom noći ušli su u žestoku svađu. Razlog je bila Suzana Perović, sa kojom se Miki ljubio u drugoj sezoni najgledanijeg TV formata ikada na našim prostorima.

Foto: TV Pink Printscreen

Đuričiću se nije svidelo što je Nadežda izjavila kako se deca Suzane Perović stide nje zbog druženja sa Mikijem. On je zatim uzeo kafu i polio Nadeždu, a onda je ona gađala pčelara stvarima koje su joj došle pod ruku.

Foto: TV Pink Printscreen

Biljićeva je izjavila tokom ove situacije i da se kaje što je imala intimne odnose sa Mikijem pred kamerama u prošloj sezoni. Nakon ove svađe Nadežda je završila sa Miljanom Kulić u kupatilu gde su komentarisale Mikija.

Kroz nekoliko minuta Nadežda se vratila na sastanak, gde je počela da plače. Međutim, tu se nije zadržala, već je odlučila da se prošeta. Pevačica je izašla u dvorište gde je govorila kako će se svađati sa Mikijem do kraja druge sezone "Zadruge". Takođe, tada je Nadežda šutirala predmete koji su se našli ispred nje u dvorištu.

Foto: TV Pink Printscreen

Grebaćeš ti na kapiju, mamu ti j*bem! Grebaćeš! Ja ću da te diskvalifikujem! Da ja zbog tebe sedam dana pred kraj izađem iz rijalitija, pravim sebi problem! Život si mi sj*bao, mamu ti j*bem! Klošaru, večni klošaru! - govorila je Nadežda dok se šetala po dvorištu.

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Pink.rs

#Nadežda Biljić

'