AKTUELNO

Jedna drugoj su uputile teške reči.

Stanari Bele kuće igrali su "Igru istine" u okviru koje međusobno postavljaju jedni drugima pitanja o svemu onome što se dešavalo proteklih dana u "Zadruzi 2".

Dorotea Jovanović upitala je Lepog Miću da iznese mišljenje o situaciji ljubavnog trougla čiji su glavni akteri Ana Korać, Aleksandra Subotić i David Dragojević, te je tokom njegovog izlaganja došlo do sukoba između Aleksandre i Ane.

Foto: TvPink Printscreen

Tvoje iskreno mišljenje o celoj situaciji Aleksandre, Ane i Davida - upitala ga je Dorotea.
Meni je drago što je Sandra ušla, zbog nekih stvari koje želim da čujem, neki argument, na koje može da se zasniva činjenica. Činjenica je sledeća, ja ne sumnjam u emocije između Ane i Davida, ali svojim ponašanjem je on dao sumnja da je Aleksandra pričala istinu. Dao joj je legitimitet da je ona u pravu za sve. Postavlja se pitanje sa kime si i zbog čega bio dve godine sa Aleksandrom. Meni je stalo do istine zbog moje prijateljice Ane, da devojka konačno zna sa kim je. Niko od njenih prijatelja neće reći da ide, ni Matora, ni Miki, ni ja, samo mi je drago da ona zna. Ja sam njoj sinoć rekao da se ne meša u njihovu priču. E sad, zašto je Aleksandra trpela njega dve godine? Zašto ga nije ostavila kada je otišao za Ameriku? Zašto je dozvolila da dete bude tamo? Aleksandra je rekla jednu rečenicu: ,,Ja sam mislila da je prava veridba". Ona hoće da kaže da je verovala u njihovu veridbu, a onda kaže da nije znala, sad je na nama da je sudimo. Ja pamtim svaku izjavu koju su izgovorili. Kad sam pričao da David ne voli Aleksandru, svi su me napadali. Davidova majka ne podržava njihovu vezu - pričao je Lepi Mića, a onda je svoj komentar dala Aleksandra:
Žena samo ne voli Anu za snajku, zbog toga što su se njene mušterije javljale i puštale poruke. Vas dvoje ste sedeli, gde si joj rekao da je Janjuša šutnula do kapije. Ti se hvališ da si puna para - ustala je i obrazložila je Aleksandra.

Foto: TvPink Printscreen

Jao, sedi, glupačo jedna! Ti što si glumila za nekoliko hiljada evra za trudnoću. Sedi, molim te! Ovaj dečko ovde je ispričao meni sve šta se desilo. Sedi molim te! Ti treba da se lečiš, ti treba da zasnuješ normalnu porodicu. Mene izuzmi iz ove priče, mene ovaj čovek voli najviše na svetu. Mene njegova majka ne zanima u životu, ni ti, mene zanima samo on. Ti treba da se baviš svojim detetom i da ostaviš mene na miru. Te tvoje laži ne možeš meni da prodaješ, možeš nekom drugom, ko veruje u laži. Sindrom žrtve na drugu stranu, ajde odj*bi - uzvratila joj je Ana.
Ja sam njegova žrtva - uzvratila joj je Subotićeva.

PROČITAJTE JOŠ: KADA DOROTEA BUDE ČULA PAŠĆE JOJ MRAK NA OČI: Karađorđe NAJBRUTALNIJE osuo paljbu po Jovanovićevoj! (VIDEO)

Kako je sve izgledalo, pogledajte u video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

O. B.

#Zadruga 2

'