AKTUELNO

Nije očekivala tako teške reči.

Prethodnu noć je ubedljivo obeležila svađa koja se dogodila između Miljane Kulić, Marije Kulić, Zorice Marković i Mirka Gavrića.

Foto: Zadruga - RTV Pink

U Beloj kući se satima polemisalo o njihovom odnosu, ali i o aferi ,,kolači" koja je potresla čitavu javnost. Međutim, pevačica je preterala u svom izlagnju, pa je jednom rečenicom učinila da se Miljana oseti veoma loše. Drvo mudrosti je primetilo promene u njenom ponašanju, pa ju je pozvalo na razgovor.

Jako sam neraspoložena. Apsolutno ništa na šta ja nisam navikla, ali danas pokušavam da prevaziđem to. Imala sam svađu sa Zoricom, muka mi je kad razgovaram. Ja mogu sve da razumem i laži i izmišljotine, ali da se spominje mala bebica od mesec dana i da se kaže da je narkomančić, to je van svake pameti. Tek me sada stiglo, ali oporaviću se. To se dogodilo drugi ili treći dan, meni je bilo sumnjivo to što kad sam ja prenela šta mi je rekao Mirko, ona meni kaže: "Molim te ne pričaj o tome. Ja sam samo došla da joj prenesem da su oni izgladili odnose", a on kaže da to nije istina i da je istina to za kolače - govorila je Miljana i dodala:

Foto: Zadruga - RTV Pink

Taj klip je bio pušten, pošto mi nije bilo jasno ko je dvoličan. Kad ona može da je sluša kako je njegov otac opštio s*ks sa njom, onda ne znam. Zorica je ustala i rekla sinoć da su izgladili odnose. Ja sam pitala zašto su se onda pomirili. Sinoć su pustili klip i pitao je Ogi ko će prvi, ona je rekla da će ona. Rekla je da su u super odnosima, a onda je Mirko rkeao da to nije istina. Rekao je da je njegova supruga izgubila bebu u 3 mesecu trudnoće zbog nje. On je posle plakao, ja sam bila tu za njega i shvatila sam da je Zorica đubre neviđeno i ološ od žene - istakla je MIljana.

Kulićeva je detaljno obrazložila sve na ovu temu, a kako je to izgledalo, pogledajte u nastavku.

Šta nas još očekuje, pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Miljana Kulić

'