AKTUELNO

Ovo niko nije očekivao!

Marko Miljković i Luna Đogani žestoko su se posvađali zbog Dragane Mitar, kada su u toku emisije ,,Gledanje klipova" pustili klip u kojem je on izjavio da ona u njemu budi nešto posebno.

Mlada blogerka nije mogla da mu oprosti to što joj nikad nije priznao da je Dragani tako nešto rekao, a njihova rasprava otišla je predaleko.

Foto: TvPink Printscreen

Ključan momenat dogodio se kada je Đoganijeva, između ostalog izgovorila da ima pravo da kaže sve što misli, a što je Marka iznerviralo, jer smatra da tu rečenicu koristi većina zadrugara kao pokriće za sve uvrede koje su rekli za stolom jedni o drugima. Zbog toga je pomislio da i ona igra ,,rijaliti igru" sa njim, što je nju uvredilo.

Ja imam pravo da iznesem svoje mišljenje! - rekla je Luna.
Evo, ta rečenica znači da ti igraš rijaliti - zaključio je Marko.

Foto: TvPink Printscreen

Ako ti misliš da ja zbog toga igram rijaliti, onda okej. Neću da demantujem, ni da ti se pravdam, misli šta hoćeš. Kad odlučiš da me upoznaš, ti se javi. Idi leči se. Treba da zaslužiš ovakvu kao što sam ja! - rekla je Đoganijeva.
Je*alo te zasluživanje, nauči da daješ ako hoćeš, ako nećeš onda nemoj! Boli me više ku*ac za sve! - bio je iznerviran Marko.

Foto: TvPink Printscreen

To što sam ja mlađa od tebe, nećeš da me učiš šta treba da radim! - rekla je Luna.

Njih dvoje su se dugo raspravljali, a onda je usledio jedan zagrljaj, što je odmah značilo da je među njima palo pomirenje i da je ova svađa bila samo njihova žuta minuta.

Detaljno o ovoj žustroj raspravi pogledajte u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Luna Đogani

#Marko Miljković

'