AKTUELNO

Ovo niko nije očekivao!

Treću grupu koja se predstavila na večerašnjoj "Zadrugoviziji" činili su Milica Dugalić, Jelena Pešić i Vladimir Tomović i to pesmom koja nosi posebnu poruku za dva člana grupe, "Kosovski božuri". Opšte je poznato da je ovo jedna od omiljenih Tomovićevih pesama, a Milica dolazi sa Kosova i Metohije i ova pesma se uvek nađe na njenom repertoaru.

Foto: TV Pink Printscreen

Milica je oduševila sve prisutne svojom izvedbom, a svi su imali priliku da je vide u pravom svetlu i onako kako je to ona oduvek zamišljala. Jelena i Vladimir su profesionalno odglumili da su par, a publika nije prestala da aplaudira.

Foto: TV Pink Printscreen

Nastup treće grupe možete pogledati u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Stručni žiri izneo je svoje mišljenje o nastupu treće grupe.

Svaka čast za odabir pesme, divno si otpevala i moram da kažem da je Tomović odlično otpevao! - prokomentarisala je Cakana.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovo je jedna od najlepših pesama, Milice, savršeno ste otpevali i nošnja vam dobro stoji! Nekako ste mi savršen par, Vladimire i Jelena, idete jedno uz drugo - rekla je Katarina.
Iznenadila sam se, savršeno ste se poklopili. Vladimire, umeš da budeš jako glasan, sada si se savršeno uklopio. Slažem se sa Kaćom, savršen ste par. Moraće da se izbori sa flertovanjima drugih devojaka, ali što da ne - pohvalila je Kija.

Foto: TV Pink Printscreen

Nema potebe da ti suze oči, sviđaš mi se - uzvratio joj je Vladimir.
Poljubac u čelo je mnogo nagovestio. Meni se nešto javlja da će biti ovde svega, ali želim ogroman aplauz za Cakanu koja je pevala ovu pesmu! Za sva vremena je ostavila nešto! - rekao je Dejan.

Komentare žirija možete pogledati u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Autor: M.P.

#Jelena Pešić

#Milica Dugalić

#Vladimir Tomović

#Zadruga 3

#Zadrugovizija

'