AKTUELNO

Jedva su se razdvojili.

Suzana Perović i Miki Đuričić su ostali budni do ranih jutarnjih časova i pričali o svom odnosu. Naime, čini se da njih dvoje planiraju ili zajednički život nakon boravka u "Zadruzi 2" ili je Miki samo taj koji suflira svojoj nežnijoj polovini kakvu kuću treba da kupi.

Mogu da napišem koliko te volim. Ja neću da odem da kupim bilo šta, nego negde idem gde mi energetski prija. Ono kad smo pričali, mislim da je montažna, onako kako si rekao. Prija mi da pričam sada sa tobom dok kiša pada - pričala je Suzana Mikiju.

Foto: TvPink Printscreen

Njihov razgovor je bio prožet smehom i poljupcima kojima je Miki obasipao Suzanu, dok se ona topila u njegovom zagrljaju.

Miki se požalio Perovićevoj da ga je stigla nostalgija za rodnim krajem, nakon čega mu je i ona priznala da se isto oseća.

Suzana je odlučila u ranim jutarnjim satima da se preseli u spavaću sobu i tamo prespava, pa je poljubila Đuričića i zagrlila ga za laku noć.

Foto: TvPink Printscreen

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: TREBA MI OSKARA ZA PONIŽAVANJE DATI! Miljana se ponovo posvađala sa Zolom, pa priznala šta je najviše boli! (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Miroslav Miki Đuričić

#Suzana Perović

'