AKTUELNO

Pčelar iz Kupinova ima plan sa pevačicom!

Miki Đuričić i Suzana Perović su u sobi za rehabilitaciju, u ranim jutarnjim časovima pričali o planovima za budućnost. Đuričić je prvo istakao da je današnji dan poseban za njih, jer se nijednom nisu posvađali.

Nakon toga, Suzana i Miki počeli su da pričaju o tome kako će njihov život izgledati po napuštanju "Zadruge 2".

Foto: TV Pink Printscreen

Sve mi je postalo svejedno, umorio sam se. Da te ja ubeđujem, džabe kad ti ne kapiraš. Volim te takvu kakva si, glupava, šta ću. To ne bira pamet, nego srce. Važno je da si ti meni lepa - pričao je Miki.
Miki, ti znaš da postoji i život posle ovoga. Postoje snimci svega ovoga što si pričao, pa te pozovem i kažem :,,Dušo, dođi na salaš", jer nećemo da pričamo bez svedoka, pa ti kažem da ponoviš sve - dodala je Perovićeva.
Šta da pričam, ja ću sve to pokazati. Videću Vas, jer Vi pričate da ste Vi drugačija osoba. Imam osećaj da ćemo se mi svađati - rekao je Đuričić.

Foto: TvPink Printscreen

Pa dobro, nećemo mi provoditi sve vreme zajedno. Ni na salašu nećemo, šta treba da mi kažu komšije. Nećeš valjda da spavaš kod mene - rekla je Suzana.
Ti ovime tražiš samo alibi ako ovo ne uspe, pa da možeš da kažeš da ti ovo nisi pričala - izjavio je Miki kroz smeh.

PROČITAJTE JOŠ: ZARATILE NA KRV I NOŽ: Dragana udarila Lunu gde je najviše BOLI, ona se OBRUŠILA na nju, pa prozvala njen brak! (VIDEO)

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

O. B.

#Zadruga 2

'