AKTUELNO

Ša je pokušao da je smiri rekavši joj da di-džej to radi jer je voli.

Miljana Kulić se požalila svojoj rijaliti cimerki Ljubi Pantović dok je čekala isped salona da joj smeta stalno pridikovanje njenog dečka Lazara Čolića Zole. Tokom prethodne večeri di-džej je prekoreo svoju verenicu što se uvek meša u tuđe svađe i ima potrebu da komentariše, što je njoj zasmetalo.

Foto: TvPink Printscreen

Kad počne da mi pridikuje šta radim. Za 20 dana će da mi kaže: "Puder li budeš stavila znači da me ne voliš, budeš li ajlajner stavila, ne poštuješ me, crveni ruž isto"...  Činjenica je da je bio drugačiji pre mesec dana. Ovo mogu da opravdam da se zaljubio, da me zavoleo, ali bre kao deda od 85 godina je, samo mi pridikuje - žalila se Miljana Ljubi.

Foto: TvPink Printscreen

Njima dvema se nekoliko minuta kasnije pridružio i Nenad Aleksić Ša, pa je Miljana od njega tražila koristan savet, jer ne može da podnese više pritisak koji joj stvara Zola.

On je super i voli te. Kenjka ti, njemu smetaju neke stvari kod tebe. Moraš da mu skreneš pažnju da ti voliš da se lepo oblačiš. Ti ga voliš, on nema razloga da ti pridikuje. On te voli, ali ti previše uslova postavlja - pričao je Ša Miljani.

Pročitajte još: SLATKE MUKE! Zola masirao Miljanu, ona nije mogla da sakije UŽITAK, PA UZDISALA! (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Zadruga 2

'