AKTUELNO

Di-džej ne želi da mu Kulićeva priča o bivšim ljubavima.

Miljana Kulić je tokom večeri primetila da se Maja Marinković ne odvaja od Baneta Čolaka i da ga konstantno zapitkuje kako mu je izgledala na večerašnjem nastupu i da li lepo izgleda.

Kulićeva se u tom trenutku prisetila da je ona isto to radila kada je bila zaljubljena u Marka Miljkovića. Ovu informaciju je podelila sa svojim sadašnjim dečkom Lazarom Čolićem Zolom zbog čega je on pobesneo.

Foto: TvPink Printscreen

Setila sam se "Zadruge 1", Maja sedi pored Baneta kao što sam ja sedela pored Marka - pričala je Miljana.
U svakoj rečenici njega spominješ nego što ga je ona spominjala. Mene sramota od drugara koji ovo gledaju. Smaraš sa tom pričom

Foto: TvPink Printscreen

Zola nije želeo da čuje da Kulićeva priča o Miljkoviću u koga je bila zaljubljena, a ona ga je zbog toga iskritkovala i pridikovala mu da je ljubomoran.

Ljubomoran si kao pas! Ti se tako ponašaš zato što sam ja pomenula nekog mog bivšeg dečka. Ja sam to rekla zato što je Maja sedela pored Baneta i pita ga kakvo mi je d*upe, a ja sam to radila sa Markom - pravdala se Miljana dok joj je Zola govorio da ne želi da priča o tome.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: BANKROTIRAO JE ZBOG NJE, PA JE MORALA DA POBEGNE U AMERIKU: Bora otkrio NAJMRAČNIJE tajne Stanije Dobrojević! (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Lazar Čolić Zola

#Miljana Kulić

'