AKTUELNO

'Možeš samo da me sanjaš' - rekla je Dobrojevićeva.

Na sva pitanja koja zanimaju milionsku publiku, ove noći odgovaraju stanovnici impresivnog imanja u Šimanovcima gde se nalazi "Zadruga 2", zbog čega često dođe do novih priznanja, ali i svađa.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Da li misliš da je u redu vređanje devojaka i da li misliš da bi uspeo da Staniju ubaciš u fioku - glasilo je pitanje koje je Milan Milošević pročitao za Marka Miljkovića.

Prema džukelama sam loš. Prema super ljudima, uvek bolji. Nemam nikakvu kočnicu da to uradim. Što se tiče Stanije. Ja tačno znam svoje reči. Osoba kao što je Stanija jer dobrodošla na način da imamo odnos ...da nisam u vezi...ona je klasičan sek*ualni objekat. Na taj način sam je komentarisao - rekao je on, a onda je Stanija odgovorila:

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ja sam objekat koji on neće imati. Mene ne interesuje miško piško. Možeš da maštaš o meni, hvala - odgovorila je drsko ona, a Miljković se osetio prozvanim, pa rekao:
Šta sad, miško piško. Hoćeš da budeš normalna jednom. Tvoja budućnost su du*e i si*e. Mentalno mi se ne sviđaš. Ja sve lepo fino rekao, ne znam šta se vređaš - izustio je Marko.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Stanija je ustala i odlučila da ga na perfidan način uvredi. Spomenula je da on nikada ne bi imao šansu da sa njom uđe u emotivni odnos.

Hvala Bogu i du*e i si*e. Znaš kad bi me narod birao za favorita, da sam samo to što si rekao. Ja sam rekla kakve muškarce volim, to sam samo htela da kažem - govorila je Stanija iskreno.

Kako je to izgledalo pogledajte u video-snimku koji je dostupan ispod teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I.R.

#Luna Đogani

#Stanija Dobrojević

'