AKTUELNO

Nije mogla da veruje šta je Marija sve rekla o njoj.

Ono što je šokiralo sve ukućane jeste neviđena svađa koja se dogodila između Miljane Kulić i Mikija Đuričića pre samo nekoliko dana. S obzirom na to da su svi znali da su njih dvoje uvek bili u korektnim odnosima, Kulićeva ipak ne želi da razgovara sa njim.

Foto: TvPink Printscreen

Budući da se Marija Kulić vratila u Belu kuću, Lepi Mića joj je u emisiji ,,Igra istine" postavio pitanje da li ona kao majka može realistički da sagleda situaciju i obrazloži ponašanje svoje ćerke.

Marija je bez dlake na jeziku priznala da je problem u Miljani i otkrila šta je nju najviše uzdrmalo i ujedno izazvalo bes.

Foto: TvPink Printscreen

Ja sam rekla Mikiju čim sam došla i objasnila sam mu u čemu je Miljanin problem i zašto se tako ponaša prema njemu. Ti želiš da čuješ i dužnost mi je da čuju i gledaoci. Miljana previše smatra... sujetna je, prima k srcu neke stvari i nije realna. Moram da budem realna i da kažem šta imam. Ne podržavam što nije bila na sastancima. Kad sam došla, obrazložila mi je zašto je to tako. Miljana je zamolila da se Deda Mraz slika sa Željkom, ali nije joj bilo dozvoljeno. Ja sve to razumem, ona mora da bude objektivna i realna. Ona je tu malo izgubila volju, tera inat. Onda je počela da pridikuje Mikiju kako on spava ceo dan i kako njega ne kažnjavaju. Ja sam joj objasnila da treba da gleda svoja posla. Ona je moja ćerka i naravo da sam tu za nju uvek, a isto tako, kao što ljudi znaju, bila sam u dobrim odnosima sa Mikijem, nema potrebe da se to kvari. I on je preterao - rekla je Marija.

Kako je ovo izgledalo, pogledajte detaljno u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Marija Kulić

'