AKTUELNO

Zadrugari se podelili u klanove!

Ove noći stanovnici Bele kuće mogu da pogledaju šta se sve dešavalo zanimljivo proteklih dana na imanju hiper-rijaliti programa koji pomera sve granice "Zadruga 2", kao što je to slučaj svakog četvrtka.

Sledeći video-klip koji je pušten odnosio se na flertovanje Stanije Dobrojević i Davida Dragojević tokom jedne od najuzbuljivijih žurki. Tokom provoda Stanija je sa zadrugarkama više puta ponavljava na engleskom jeziku - Ljubav je u vazduhu, što je zaintrigiralo gledaoce, pa su je zbog toga i spojili sa Dragojevićem.

Foto: TvPink Printscreen

To je standardno, ja kad popijem, ja volim da igram. Igrao sam, nema nikakvog flertovanje između nas. Ona je igrala sama, Karađorđe je stajao tu, bio je i Lepi Mića, ja sam samo igrao ili sedeo za šankom, zabavljao se i sprdao - prepričao je David.
Ja sam to veče popila, bilo mi je toliko lepo. To veče svakako da su Lazar i David bili najzastupljeniji na žurki. Super sam se provela, igrala sam sa devojkama. U jednom trenutku su pokazivali ka meni njih dvojica, pa sam pomislila da su zvali mene, a zvali su Lepog Miću. Mislim da se preteruje sa ovom pričom - ispričala je Stanija.
Bila sam tu prisutna i koliko sam čula u klipu, jasno se čuje da su zvali Lepog Miću, a ne nju! Ona je posle toga nastavila da se približava i usmerava ka njemu. Niko ovde nije blesav, tako da ne znam čemu opravdanje u tome da je popila. Ovo je moje mišljenje, jako dobro sam videla i sad mogu da prokomentarišem to što sam videla - izjavila je Ljuba.

Foto: TvPink Printscreen

Lepi Mića potvrdio je Stanijinu priču, da među njima nije bilo ništa, te da su Lazar Jeremić i David njega zvali. Zorica Marković ponovo je ustala kako bi potvrdila da se zgodnoj Rumljanki dopada David, a onda je ušla u raspravu sa njim.

Opet šiljiš k*rac, prvo u pabu, sad na Staniju! Od kad je Aleksandra otišla ti baš voliš da šiljiš k*rac! Ja sam samo dobacila malopre da si mogao da baciš šolju i da nekome razbiješ glavu, ja tu ništa nisam ružno rekla, niti te uvredila, a ti si meni na to rekao da šiljim onu stvar. Nemoj da se pravite ludi. Stanija, buljila si u njega sve vreme, pitala sam mnoge ljude, da nisam ja budala, Lepi Mića je rekao da on to zna odavno. Nije bezveze Vladimir Tomović rekao Višnji ono da poruči tebi - izjavila je Markovićeva.

Foto: TvPink Printscreen

Zerina Hećo htela je da ponizi Dobrojevićevu time što ju je nazvala ,,Mićinom kucom", a onda je Stanija počela da oponaša zvuke psa. Marija Kulić ustala je i odbrusila Staniji, pa je izjavila da ne veruje u njenu priču da je i dalje sa bivšim zadrugarom Vladimirom Tomovićem.

Ja nju ne gledam tim očima, ni za šta na svetu ne bih izgubio Anu. Igrao sam sa svima, to što je ona shvatila tako, ja ne mogu da utičem na to. Niti imam zadnju nameru - završio je David.

PROČITAJTE JOŠ: Bela kuća ODIŠE LJUBAVLJU: Zadrugari prokomentarisali kako je protekao Dan zaljubljenih! (VIDEO)

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

O. B.

#Ljuba Pantović

#Stanija Dobrojević

#Zadruga 2

'